2014

2014

2021Ontstaan

Mansouri Gym is officieel opgericht op 24 maart 2014. Begonnen in een gymzaal aan de Hortensialaan in Helmond, zijn we vanwege het grote succes via locatie Watermolenwal in 2021 terecht gekomen aan het Binderseind 21 in Helmond.

Wie zijn wij

Mansouri Gym is een vereniging die gespecialiseerd is in het verzorgen van trainingen in Thai- en Kickboksen. De lessen, verzorgd door gediplomeerde trainers, zijn laagdrempelig en staan open voor jong en oud, beginners of gevorderden.

Voor onze jonge leden vinden we het erg belangrijk dat ze op een vriendelijke manier in aanraking komen met de vecht- en verdedigingsport. De lessen worden speels opgezet en de kinderen krijgen geleidelijk de technieken aangeleerd. Bij de lessen staat discipline hoog in het vaandel. Onze vereniging investeert graag extra aandacht in talentvolle leden die willen deelnemen aan wedstrijden. De vereniging beschikt over een wedstrijdteam bestaande uit junior en senior atleten die zowel nationaal als internationaal aan wedstrijden deelnemen. Naast lessen in Thai- en Kickboksen kunt u bij Mansouri Gym ook terecht voor:

- Bootcamp en conditietraining;
- Weerbaarheidstraining;
- Personal training en begeleiding;
- Ladies Only Training;
- Diverse workshops aan o.a. scholen en bedrijven.

Mansouri Gym is officieel erkend door de Nederlandse Vechtsportautoriteit. We hebben een eigen licentie wat ons als vereniging de mogelijkheid biedt om (club)kampioenschappen en toernooien te organiseren of aan deel te nemen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Mansouri Gym voelt zich sterk maatschappelijk betrokken in Helmond. Samen met partners als de gemeente Helmond, Jibb+, Bijzonder Jeugdwerk en de LEVgroep werken we regelmatig samen en organiseren we sport- en beweegactiviteiten voor kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Daarnaast coachen en begeleiden we jongeren op verschillende leefgebieden. De combinatie van sport en begeleiding blijkt in praktijk goed te werken. Verder bieden wij jongeren de mogelijkheid aan om bij Mansouri Gym stage te lopen vanuit hun schoolopleiding.

Op deze manier laten we jongeren kennis maken met de verantwoordelijkheden en mogelijkheden die er bij een sportschool komen kijken. Hierin werken we nauw samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), die ons de licentie ”erkend leerbedrijf” heeft gegeven. Ook werken we samen met diverse Stichtingen Leergeld uit de regio en Jeugdfonds Sport Brabant. Deze stichtingen ondersteunen gezinnen die op bijstandsniveau leven door de kinderen tussen 4 en 18 jaar de mogelijkheid te bieden de sport te beoefenen die ze graag willen. Sporten is namelijk voor iedereen!

Terug naar hoofdpagina
Contactgegevens

Adres:
Mansouri Gym
Binderseind 21
5701 ST Helmond

GSM:
+31 6 38 39 58 70

E-mail:
info@mansouri.nl